oferte speciale

Pentru ca participi la Romanian Entrepreneurs Tour, beneficiezi de oferte speciale de la partenerii nostri.

KISS FM #1 HIT RADIO

Partener Media

Ascultă DesKiss Dimineața – cu Ciprian Dinu, Cătălin Oprișan și Corina Băcanu – de luni până vineri de la 7 la 10, pe Kiss FM și kissfm.ro.
Vitamina 3C – zâmbește-te!

ARTMEDICA Brasov

Clinică de dermatologie

Transformă-ți pielea la ARTMEDICA!

Bucură-te de o reducere de 30% la prima ședință LASER vizând epilarea definitivă, ridurile, roșeața, cicatricile, petele pigmentare și multe altele.

30% REDUCERE la prima ședinta laser

SCANEXPERT

Excelenta in imagistica cardiaca

7 ani de experiență în imagistică cardiacă, peste 4500 de investigații efectuate și echipamente destinate examinării complete și complexe a cordului. Explorăm, diagnosticăm corect și conservăm sănătatea aparatului cardiovascular!

Great People Inside

Talent Management Partner

Great People Inside oferă cadou, la alegere, 3 evaluări prin feedback la 360°sau 3 evaluări GR8 Managers gratuite pentru 3 manageri din fiecare companie participantă la evenimentul Romanian Entrepreneurs Tour!
Accelerăm performanța organizațională împreună!

DORNA MEDICAL Iasi

Laboratoare medicale, centre de imagistica si policlinici

Dorna Medical redefinește standardele sănătății companiilor din Iași și din întreaga regiune a Moldovei, cu o suită integrată de Abonamente CORPORATE: acces privilegiat la peste 20 de specialități medicale, analize de laborator de ultimă generație și investigații imagistice avansate, toate îmbinate cu prețuri preferențiale, o abordare empatică și un angajament neclintit pentru excelență profesională.